Contact

Kunstmagazijn Nijmegen ligt in Nijmegen- Zuid vlakbij het het Radboudumc en de Radboud universiteit. Je kunt je auto gratis parkeren.

Adres: Kunstmagazijn Nijmegen, Kanunnik Mijllinckstraat 1, 6525 WS Nijmegen

Openingstijden: Donderdag t/m zaterdag: 12:00  – 17:00

Gesloten op:
27 april (koningsdag)
18 mei (hemelvaartsdag)
15 t/m 22 juli (vierdaagsefeesten)

E-mail: ingrid@kunstmagazijn.nl
Tel. 024 8200315

Visie Kunstmagazijn

Doel: Kunstmagazijn laat je graag kennis maken met actuele kunst van gerenommeerde kunstenaars uit heel Nederland. De kunstuitleen omvat een uitgebreide collectie waar je kunst kunt lenen en kopen. Ook worden diverse activiteiten georganiseerd en zijn er regelmatig wisselende exposities te bezoeken.

Ideaal: Bij Kunstmagazijn willen wij het liefst kunst zichtbaar én inzichtelijk maken voor een breed publiek. Wij zien graag dat Kunstmagazijn een spil is in de hedendaagse kunstsector waar kunstenaars en liefhebbers elkaar kunnen vinden. Kunstmagazijn is een plaats waar een divers publiek ons kan bereiken om zich in kunst te verdiepen, kunst te lenen en te kopen. En Kunstmagazijn is een dynamisch platform waar werk van interessante en actuele kunstenaars een podium krijgt.

Team

Ingrid Oostendorp – Eigenaresse (art director)

Mirthe Scheifes – Allround medewerker (uitleen, fotograaf, PR)

Jan Mellema – medewerker (vormgeving interieur/ inrichting exposities)

Ayaz Rachmadiev – ICT/ webshop/ technische ondersteuning

Peter Janssen – vormgeving huisstijl

Ellen Schrijvers – transport

Peter Freriks –  financiën / mede-eigenaar

Samenwerkende partners

Stichting Kunstmagazijn

Kunstmagazijn vindt het belangrijk als kunstinstelling/bedrijf een weerspiegeling te zijn van de samenleving en alle -kunst-lagen ervan in welke vorm dan ook zichtbaar te maken aan publiek. Samenwerken met andere groepen en organisaties is hierbij onontbeerlijk en acht Kunstmagazijn van belang. Hiertoe bestaat stichting Kunstmagazijn, gelieerd aan Kunstmagazijn b.v. De stichting initieert en organiseert de meer omvangrijke projecten zoals het Qtopia Queer Arts Festival in Nijmegen dat in 2018 voor het eerst plaatsvond.