Now

Naast de kunstuitleen biedt Kunstmagazijn ook een podium waarop regelmatig exposities plaatsvinden. Het doel van dit podium is kunst te tonen. Deze exposities zijn zeer uiteenlopend van aard en omvatten een breed scala aan disciplines. Volgende tentoonstelling:

 Expositie IK IS EEN EEND Annelein Pompe

Van 18 december tot en met 29 januari 2023 transformeert de expositieruimte in Kunstmagazijn wederom in een magische wereld. Gluur je dan in de winterkou door de winkelramen, dan zal een bont gezelschap je aandacht trekken. Kom dan binnen en neem plaats in het warme nest tussen de eenden, die hier tijdelijk hun verblijfplaats hebben.

Next up

Expositie Lonely lands Mirthe Scheifes

Lonely lands is te bezoeken van 11 februari t/m 4 maart. Toen Mirthe Scheifes haar leefruimte beperkt werd tot de huiskamer, richtte ze haar blik naar het kleine, het onooglijke, het afval van het levende en plots werd een dode vlieg een object van schoonheid en reflectie. In d expositie biedt ze de toeschouwer twee manieren van kijken aan. Kijkdozen geven via een lens toegang tot ‘objects touvés’; een meikever, een bij, een aantal stuifmeeldraden gedrapeerd over een bijna verteerd stuk hout, een stukje metaal van een beugel. Aan de wanden hangen uitvergrote analoge foto’s met vergelijkbare mise-en-scènes. Kleine ecologieën, die getuigen van onverwachte verbintenissen.

Kunstmagazijn nijmegen
Kunstmagazijn Nijmegen
Kunstmagazijn Nijmegen
Kunstmagazijn_boot