Happy Hand Wash design sticker installatie

Droogtijd 1 uur, 100% lokaal duurzaam en vele malen her te gebruiken.

Tijdens de coronacrisis werd al snel duidelijk dat zo vaak mogelijk je handen wassen een van de belangrijke maatregelen is om het virus niet verder te verspreiden. Om deze gewoonte langdurig vol te houden moet je hier regelmatig aan herinnerd worden. De Happy Hand Wash® sticker stimuleert kinderen én volwassenen met een positieve beloning tijdens het handenwassen. De sticker verandert namelijk van afbeelding wanneer je ongeveer 20 seconden je handen wast.

Na opdrogen is de sticker opnieuw te gebruiken.

De Happy Hand Wash® sticker voor in de wastafel beloont goed handen wassen met illustraties van Nijmeegse kunstenaars. Het concept is bedacht en ontwikkeld door ontwerper Sophie van Kempen.

Wil je ook een Happy Hand Wash design sticker? De design wasbakstickers zijn in beperkte oplage te koop in o.a. Kunstmagazijn, uitleen en galerie.

Happy Hand Wash Wastafelstickers

3 verschillende wastafelstickers met illustraties van Nijmeegse kunstenaars.
Maak handen wassen leuk met deze vrolijke design sticker.
Drie stickers voor €10,00.
Spaar ze allemaal!
Losse stickers €3,95 per stuk.

Vanaf 8 december is de Happy Hand Wash wastafelsticker te zien en te koop bij Kunstmagazijn. Bekijk dan de Happy Hand Wash waterinstallatie en de wastafelstickers van kunstenaars, Esther Aarts, Ria Roerdink,
Roel Seidell, Boudewijn Corstiaensen, José Geurts, Henk van de Laar,
Inge Hondebrink, Marco Overkamp, Marloes de Laat, Joris Budel, Jeanne Verbruggen, Another Day, Montse Hernandez i sala, Sophie van Kempen.