Kunst lenen en kopen

Bij Kunstmagazijn leen je kunst vanaf € 10,- per maand. Bekijk onze collectie online of kom kijken. In onze kunstuitleen in Nijmegen vind je een breed en gevarieerd aanbod van o.a. schilderijen, grafiek, fotografie, sculpturen en designproductien. Na het afsluiten van een abonnement kan je de geleende kunst meteen mee naar huis nemen. Daarna kun je het zo vaak wisselen als je maar wilt. Zo heb je altijd een uniek kunstwerk in huis. Weet je precies welk werk je wilt of kan je geen afstand van het werk doen? Alle kunstwerken in het Kunstmagazijn zijn ook te koop. Meteen lid worden? Kom langs en vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen. Je kunt alvast het inschrijfformulier naar ons toesturen.

Sparen voor kunst

Als je spaart bij Kunstmagazijn, bouw je een spaartegoed op, terwijl je een kunstwerk leent. Het spaartegoed kan je gebruiken om het werk aan te schaffen wat je leent, maar kan ook besteed worden aan een ander werk of kunstcadeau in de kunstuitleen en winkel.

Kinderabonnement

Kinderen hebben vaak een hele eigen en uitgesproken smaak – soms om heel verassende redenen. Daarom mogen kinderen voor €1,- per maand zelf een kunstwerk lenen bij het Kunstmagazijn als een ouder/voogd lid is.